Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Kinderdagverblijf  M&M is een kleinschalige opvang in een thuissituatie. Wij verzorgen professioneel en kwalitatieve opvang tijdens  werkdagen en in de  vakanties  aan kinderen van 0 – 12 jaar. De BSO is in februari 2020 gestart. Onze kinderopvang en buitenschoolse opvang zijn opgenomen in het landelijk register kinderopvang te Den Haag. Kinderdagverblijf M&M is van mening dat het voor het ontwikkelingsproces van het kind belangrijk is dat er een basis is van vertrouwen, veiligheid en geborgenheid. Vanuit het vertrouwen, de veiligheid en geborgenheid durft een kind initiatief te nemen en op ontdekking uit te gaan. Dit geeft het kind het gevoel zichzelf als persoon te mogen presenteren, zichzelf te mogen zijn. In het kindercentrum proberen wij deze situatie te creëren en de kinderen kansen aan te bieden zodat zij zich tot een volwaardig mens kunnen ontwikkelen. Dit ter ondersteuning van het opvoedproces van het kind, rekening houdend met de opvoedstijl van ouder(s)/verzorger(s).

Rachida

Beste ouders/verzorgers,

Graag stel ik me even voor: ik ben Rachida, ook wel bekend als (Chieda, Cherieda). Deze namen heb ik gekregen van vele lieve kindjes. De meeste kindjes noemen mij Chieda, wat ik helemaal prima vind 🙂 Ik werk al ruim 12 jaar in de kinderopvang en doe dit werk tot op heden met passie en liefde. Mijn hart ligt bij kindjes.

Het mooiste aan mijn werk is dat ouders mij het grootste vertrouwen schenken door mij de verantwoordelijkheid te geven voor de zorg van hun kinderen. Op deze manier bouw je een speciale band op met de ouders/verzorgers en met het kindje. Zelf ben ik tante van 12 lieve neefjes en nichtjes. In mijn vrije tijd ben ik dus ook oppas tante/peetmoeder 🙂 Ik geniet ervan om met ze op stap te gaan en ze een leuke dag te bezorgen. Een glimlach op het gezicht van een kindje toveren geeft mij immense voldoening. Daarom verricht ik mijn werk als pedagogisch medewerkster altijd met een vervuld gevoel!

Verder houd ik van reizen, mijn familie, en natuurlijk hoort daar lekker eten bij. Surinaams, Turks, Grieks, Marokkaans en Hollandse kost zijn allemaal onmisbaar. Heerlijk multicultureel genieten! Beste collega’s, lieve kindjes, beste papa’s & mama’s en alle verzorgers, ik hoop samen met jullie een mooie tijd te beleven bij kinderopvang M&M.

Liefs, Rachida.

Apa

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Apa, eigenaresse en tevens Pedagogisch Coach bij kinderopvang M&M, en moeder van 3 kinderen. Momenteel werk ik 3 dagen per week in de groep. Ik ben nu aan het afbouwen om de volledige rol van coach op me te nemen. Ik ben benieuwd of het me zal lukken, omdat werken met kinderen iets is wat ik met veel plezier doe. Elk kind is uniek, en iedere dag biedt nieuwe uitdagingen, wat het werken met kinderen ook zo leuk maakt.

Ik vind het heel bijzonder om kindjes vanaf 3 maanden tot aan hun basisschooltijd te zien ontwikkelen, en dat ik daarbij een steentje kan bijdragen. Mijn doel is om een warme, liefdevolle, en vertrouwde omgeving te bieden, die aanvoelt als een huiselijke opvang in een thuis situatie, voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Ik wil de ontwikkeling van kinderen stimuleren en hen spelenderwijs helpen groeien tot zelfstandige, zelfverzekerde en verantwoordelijke kinderen in de maatschappij.

 Pedagogisch Medewerker van kinderdagverblijf M&M.

Groetjes Apa.

Stagaires

Kinderdagverblijf M&M werkt met stagiaires die de opleidingen helpende welzijn en PW-3 ( Pedagogisch Werker) volgen. Kinderdagverblijf M&M is een erkend leerbedrijf geregistreerd bij Calibris en biedt in samenwerking met scholen stageplekken aan. Stagiaires worden bij ons op een passend manier goed begeleid door daarvoor opgeleide leidsters. Voor de aanvang van de stage worden er met de stagiaires duidelijke afspraken gemaakt over de periode dat zij stage lopen bij kinderdagverblijf M&M.