Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Kinderdagverblijf  M&M is een kleinschalige opvang in een thuissituatie. Wij verzorgen professioneel en kwalitatieve opvang tijdens  werkdagen en in de  vakanties  aan kinderen van 0 – 12 jaar. De BSO is in februari 2020 gestart. Onze kinderopvang en buitenschoolse opvang zijn opgenomen in het landelijk register kinderopvang te Den Haag. Kinderdagverblijf M&M is van mening dat het voor het ontwikkelingsproces van het kind belangrijk is dat er een basis is van vertrouwen, veiligheid en geborgenheid. Vanuit het vertrouwen, de veiligheid en geborgenheid durft een kind initiatief te nemen en op ontdekking uit te gaan. Dit geeft het kind het gevoel zichzelf als persoon te mogen presenteren, zichzelf te mogen zijn. In het kindercentrum proberen wij deze situatie te creëren en de kinderen kansen aan te bieden zodat zij zich tot een volwaardig mens kunnen ontwikkelen. Dit ter ondersteuning van het opvoedproces van het kind, rekening houdend met de opvoedstijl van ouder(s)/verzorger(s).

Rachida

Beste ouders /verzorgers,

Ik zal mij even voorstellen; ik ben Rachida oftewel (Chieda, Cherieda). Deze benamingen heb ik gekregen van vele lieve kindjes. De meeste kindjes noemen mij Chieda, vind ik helemaal prima 🙂 Ik werk al ruim 12 jaar in de kinderopvang. En doe dit werk tot op heden vol passie en liefde. Mijn hart ligt bij kindjes.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ouders hun belangrijkste “bezit” aan mij toevertrouwen. Je bouwt op deze manier een speciale band op met de ouders/verzorgers en met het kindje. Ik ben zelf tante van 12 lieve neefjes en nichtjes. In mijn vrije tijd ben ik dus ook oppas tante/peetmoeder 🙂 ik hou ervan om op stap te gaan en de kids een leuke dag te bezorgen. Als je een glimlach tovert op het gezicht van een kindje, geeft dit mij voldoening. Daarom verricht ik mijn werk als pedagogisch medewerkster altijd met een voldaan gevoel!

Verder hou ik van reizen, van mijn familie, en daar hoort natuurlijk altijd lekker eten bij. Surinaamse eten, Turks, Grieks, Marokkaanse, en Hollandsche pot is natuurlijk onmisbaar. Lekker Multicultureel heerlijk! Beste collega’s, lieve kindjes, beste papa’s & mama’s, en alle verzorgers, ik hoop samen met jullie een mooie tijd door te maken bij kinderopvang M&M.

Liefs, Rachida.

Apa

Hoi lieve kindjes en ouders, op onze over ons pagina heb ik mezelf voorgesteld als eigenaresse van Kinderopvang M&M. Omdat ik ook onderdeel ben van ons team, stel ik mezelf (nogmaals) voor als pedagogisch medewerker van kinderdagverblijf M&M.

Groetjes Apa.

Stagaires

Kinderdagverblijf M&M werkt met stagiaires die de opleidingen helpende welzijn en PW-3 ( Pedagogisch Werker) volgen. Kinderdagverblijf M&M is een erkend leerbedrijf geregistreerd bij Calibris en biedt in samenwerking met scholen stageplekken aan. Stagiaires worden bij ons op een passend manier goed begeleid door daarvoor opgeleide leidsters. Voor de aanvang van de stage worden er met de stagiaires duidelijke afspraken gemaakt over de periode dat zij stage lopen bij kinderdagverblijf M&M.